ΟΑΣΘ: Δωρεάν μετακίνηση των συμμετεχόντων στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

0
179
ΟΑΣΘ: Δωρεάν μετακίνηση των συμμετεχόντων στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

Ο ΟΑΣΘ με ανακόνωση του, έκανε γωνστό, ότι θα προσφερεί δωρεάν μετακίνηση σήμερα στου συμμετέχοντες του 5ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου.

 

Την δωρεάν μετακίνηση των συμμετεχόντων στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο , από οποιαδήποτε περιοχή προς τον τόπο των εκκινήσεων, προς το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, τις ώρες 17:00 – 21:00, ενέκρινε και φέτος το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ, υπό την προϋπόθεση ότι οι δρομείς θα φέρουν μαζί τους το «bib number» (σ.σ. τον αριθμό του δρομέα, που «καρφιτσώνεται» στη φανέλα).

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ξένοι συμμετέχοντες δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 με τα λεωφορεία του οργανισμού, εφόσον φέρουν μαζί τους και επιδεικνύουν το bib number της διοργάνωσης και την ειδική κάρτα που φέρει το λογότυπο της διοργάνωσης και του ΟΑΣΘ. Πάντως, μέσω της ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ ζητά και την κατανόηση του επιβατικού κοινού, καθώς κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του ημιμαραθωνίου, θα διενεργηθούν εκτεταμένες εκτροπές λεωφορειακών γραμμών κατά το μήκος των συγκεκριμένων διαδρομών, σύμφωνα και με τις εντολές του προσωπικού της Τροχαίας. Πληροφορίες για την εξέλιξη των εκτροπών θα δίδονται από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΘ, στον πενταψήφιο αριθμό 11085.ΟΑΣΘ: Δωρεάν μετακίνηση των συμμετεχόντων στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here