Νέο περιστατικό με την United Airlines: Κατέβασαν από πτήση ζευγάρι που πήγαινε να παντρευτεί

0
166

Ένα ζευγάρι έπεσε αυτή τη φορά θύμα της αεροπορικής εταιρείας United Airlines, μια εβδομάδα μετά τη βίαιη απομάκρυνση ενός επιβάτη από υπεράριθμη πτήση της.

Σύμφωνα με το CBS, το οποίο επικαλείται το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο KHOU-TV, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην πτήση 1737. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Michael Hohl και η Amber Maxwell κατευθύνονταν από το Χιούστον στην Κόστα Ρίκα προκειμένου να παντρευτούν.

Το ζευγάρι ήταν οι τελευταίοι επιβάτες που επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος και μη θέλοντας να ξυπνήσουν τον επιβάτη που κοιμόταν στη θέση τους κάθισαν σε δύο άλλες θέσεις, τρεις σειρές πιο μπροστά μιας και το αεροπλάνο είχε αρκετές θέσεις άδειες.

«Δεν το θεωρήσαμε σημαντικό καθώς δεν ήταν ότι μετακινηθήκαμε σε καθίσματα της πρώτης θέσης, αλλά μερικές θέσεις πιο μπροστά» δήλωσε ο Michael Hohl.

Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, οι αεροσυνοδοί τους ζήτησαν να επιστρέψουν στις θέσεις τους, κάτι που έκαναν, ενώ στη συνέχεια, το προσωπικό ασφαλείας τους είπε να κατέβουν από το αεροπλάνο, λέγοντας τους ότι αποτελούν πρόβλημα για την ασφαλή διεξαγωγή της πτήσης αλλά και για την ασφάλεια των υπόλοιπων επιβατών.

 

 

Νέο περιστατικό με την United Airlines: Κατέβασαν από πτήση ζευγάρι που πήγαινε να παντρευτεί