Μπροστά η Κλίντον σε νέα δημοσκόπηση

0
97

Κλίντον

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ                                                                                            

Προβάδισμα πέντε ποσοστιαίων μονάδων έναντι του Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί η Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του CNN/ORC.

Ειδικότερα, η υποψήφια των Δημοκρατικών συγκεντρώνει ποσοστό 47% έναντι του υποψηφίου των Ρεμπουμπλικάνων που συγκεντρώνει 42%. 

Το προβάδισμα της Κλίντον φαίνεται να προέρχεται από τις προτιμήσεις των αντρών ψηφοφόρων, αλλά και στην υποστήριξη των ανεξάρτητων ψηφοφόρων, οι οποίοι φαίνεται ότι πλέον κλίνουν περισσότερο προς τη δική της υποψηφιότητα, αντιστρέφοντας προγενέστερη αρνητική για την Κλίντον δυναμική στις δημοσκοπήσεις.

Παράλληλα, τα στατιστικά ευρήματα δείχνουν ότι η Κλίντον βελτιώνει την πολιτική διείσδυσή της στους λευκούς ψηφοφόρους που δεν έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση και αποτελούσαν παλαιότερα τον πυρήνα των υποστηρικτών του Τραμπ. Η υποψήφια των Δημοκρατικών φαίνεται να έχει προβάδισμα 21 ποσοστιαίων μονάδων στην εν λόγω ομάδα ψηφοφόρων.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν επίσης ότι τα 3/4 των ψηφοφόρων τάσσονται υπέρ της δημοσιοποίησης των φορολογικών απαλλαγών του Τραμπ.

Μπροστά η Κλίντον σε νέα δημοσκόπηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here