Μήνυμα Ρότζερ Γουότερς προς Τραμπ: Είσαι ένας ηλίθιος

0
125

Ρότζερ Γουότερς

Ο Βρετανός τραγουδιστής Ρότζερ Γουότερς, συνιδρυτής των Pink Floyd, στη διάρκεια συναυλίας που έδωσε το Σάββατο στο Μεξικό, κάλεσε τον Μεξικανό πρόεδρο να παραιτηθεί και έβρισε τον Ντόναλντ Τραμπ που θέλει να ανεγείρει ένα τείχος ανάμεσα στο Μεξικό και τις ΗΠΑ.

Μπροστά σε 170.000 θεατές, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία της Πόλης του Μεξικού για αυτή τη δωρεάν συναυλία, ο Ρότζερ Γουότερς υπενθύμισε πως 28.000 άνθρωποι έχουν εξαφανιστεί από το 2012 σε όλο το Μεξικό, οι περισσότεροι στη διάρκεια της θητείας του προέδρου Ενρίκε Πένια Νιέτο, ο οποίος βρίσκεται στην εξουσία εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Σε γιγαντοοθόνες προβαλλόταν η λέξη «Παραίτηση», ενώ χιλιάδες άνθρωποι φώναζαν: «Έξω ο Πένια!».

Σ’ ένα κλείσιμο του ματιού στην άμεση επικαιρότητα, το περίφημο τραγούδι «Another Brick in the Wall» συνοδευόταν από εικόνες του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επιθυμεί την ανέγερση ενός τείχους ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Μεξικό.

Επευφημίες ξέσπασαν όταν οι λέξεις «Trump eres un pendejo», δηλαδή «Τραμπ είσαι ένας ηλίθιος» έκαναν την εμφάνισή τους στις γιγαντοοθόνες.

«Είναι ώρα να ρίξουμε το τείχος που χωρίζει τους πιο πλούσιους από τους πιο φτωχούς», είπε ο Ρότζερ Γουότερς σε σχεδόν άψογα ισπανικά, αναφέρει το αθηναϊκό πρακτορείο.

Μήνυμα Ρότζερ Γουότερς προς Τραμπ: Είσαι ένας ηλίθιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here