Η ώρα του χωρισμού και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

0
146
Η ώρα του χωρισμού και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα εφημερίδας, χώρισε από την σύντροφό του και μητέρα του γιου του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, Το ζευγάρι μετά τα σύννεφα στη σχέση του και τις προσπάθειες επανασύνδεσης φαίνεται πως προχωρά στη διαδικασία ακύρωσης του συμφώνου συμβίωσης που είχε υπογράψει.
Υπενθυμίζουμε οτι οι πρώτες τέτοιου είδους φήμες κυκλοφόρησαν την περασμένη άνοιξη και φούντωσαν τόσο πολύ που ανάγκασαν την σύντροφο του Γρηγόρη να στείλει εξώδικο με το οποιο απαγόρευε την οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά της και τον γιο τους. Εξ’ ου και παρά τις μοναχικές δημόσιες εμφανίσεις της αφού έχει απαγορεύσει την προβολή της εικόνας της και του ονόματό της δεν έχει παίξει καμία φωτογραφία της από πουθενά. Τουλάχιστον στο Gossip-tv από την ημέρα της αποστολής του εξωδίκου της που ισχύει για όλο τον τύπο, οποιασδήποτε μορφής.
Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα το ζευγάρι έκανε προσπάθειες να λύσει τα όποια προβλήματά τους αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ο Γρηγόρης αφοσιώθηκε στα επαγγελματικά τους, ιδίως στην βραδινή εκπομπή του, The 2night show και συχνά τα βράδια πήγαινε σε στέκια του με φίλους. Εκείνη, χωρίς όνομα για τους λόγους που προαναφέραμε, συνεχίζει τη δουλειά της κανονικά αλλά και κάποιες εμφανίσεις -μοναχικές- σε event που έχουν να κάνουν με τη μόδα και την ομορφιά.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr 

Η ώρα του χωρισμού και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here