Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε όλους τους λογαριασμούς της στα social media (Εικόνες)

0
100

Τους λογαριασμούς της στο Instagram, το Facebook και το Twitter διέγραψε χθες η Μέγκαν Μαρκλ, όπως παρατήρησαν οι οπαδοί της.

Η εκκαθάριση των κοινωνικών μέσων είναι πιθανώς μέρος της μετάβασης της Μέγκαν στη βασιλική ζωή. Η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, δεν έχουν λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αντ’ αυτού, οι οπαδοί τους λαμβάνουν ενημερώσεις για τη ζωή τους μέσω του επίσημου λογαριασμού του Kensington Parace στο Instagram και το Twitter.

Μια πηγή του παλατιού δήλωσε: «Η κυρία Μαρκλ είναι ευγνώμων σε όλους όσους ακολουθούσαν τους λογαριασμούς της στα social media τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, επειδή δεν χρησιμοποιεί αυτούς τους λογαριασμούς εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, αποφάσισε να τους κλείσει».

Σύμφωνα με το People, η τελευταία φωτογραφία της στο Instagram ήταν από τον Απρίλιο του 2017, όταν ανακοίνωσε ότι έκλεισε την ιστοσελίδα της με θέματα lifestyle, «The Tig».

Ας δούμε όμως μερικές από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει:

Στη φωτογραφία αυτή η Μέγκαν Μαρκλ φορά ένα μπλε μπρασελέ, παρόμοιο με εκείνο του πρίγκιπα Χάρι, κάτι που πυροδότησε τις φήμες για τη σχέση τους.


Λίγο αφότου έγινε γνωστή η σχέση τους, η Μέγκαν δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram


Ποζάροντας με τα βαφτιστήρια της

Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε όλους τους λογαριασμούς της στα social media (Εικόνες)