Η Γκόλντι Χοουν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

0
115

Για τις φρικτές εμπειρίες που έζησε όταν δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση στην αρχή της καριέρας της ως χορεύτρια και ηθοποιός, μίλησε σε συνέντευξή της στο CNBC, η Γκόλντι Χόουν.

«Η σεξουαλική παρενόχληση, δυστυχώς, ήταν πάντα εκεί. Είχα κάποιες «φρικτές εμπειρίες», ως νεαρή χορεύτρια στη Νέα Υόρκη, εννοώ ξεπερνούν όλες τις άλλες».. Η διάσημη ηθοποιός επεσήμανε ότι κατάφερε να τις αντιμετωπίσει χάρη στην ανατροφή που έλαβε από τους γονείς της.

«Είχα μια πολύ ισχυρή μαμά, έναν πολύ ισχυρό μπαμπά και είχα μεγάλη αντοχή και πραγματικά ήξερα ποια ήμουν. Και ξέρετε η απάντηση ήταν πάντα, δεν θα δεχθώ ποτέ δουλειά με αυτό τον τρόπο. Πολλά κορίτσια δεν το κάνουν, δεν ξέρουν τι να κάνουν»

Η Χοουν αποκάλυψε ότι μια από τις «επιθέσεις» έλαβε χώρα σε ένα «σκοτεινό δωμάτιο». «Πρέπει να ελιχθείς για να βγεις έξω. Είναι πολύ άσχημο», ανέφερε.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός εξέφρασε την άποψη ότι οι δράστες ασκούν εξουσία

Απαντώντας στην ερώτηση αν τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με την ανάληψη ευθύνης από άτομα ή με ρύθμιση είπε στο CNBC: «Δεν νομίζω ότι μπορείτε να ρυθμίσετε αυτό το είδος ανθρώπινης συμπεριφοράς».

«Νομίζω ότι υπάρχει εθισμός. Έχουμε να κάνουμε με σεξουαλικό εθισμό. Έχουμε να κάνουμε με ναρκισσισμό. Ο ναρκισσισμός είναι μια ασθένεια » εκτίμησε.

«Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον ναρκισσισμό, την ικανότητα να πιστεύουν ότι είναι αήττητοι και ότι μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν να κάνουν» υπογράμμισε.

Η κόρη της Γκόλντι Χοουν, ηθοποιός, Κέιτ Χάντσον έχει προσπαθήσει με δηλώσεις της να ρίξει φως στην παρενόχληση που αντιμετωπίζουν συνεχώς οι γυναίκες στο Χόλιγουντ. Ως γυναίκες στη showbiz, είμαστε μια μειονότητα στον κόσμο ανδρών – τουλάχιστον οι γυναίκες ήμασταν μειονότητα μέχρι πολύ πρόσφατα, ανέφερε.

«Οι άνθρωποι σε ισχυρές θέσεις είναι κατά κύριο λόγο άνδρες. Αυτό αλλάζει γρήγορα, πράγμα που είναι εκπληκτικό, αλλά είναι σίγουρα κυρίως άνδρες» τόνισε.

Η Γκόλντι Χοουν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης