ΗΠΑ: Έφηβοι απήγαγαν και σκότωσαν 6χρονο αγόρι

0
28

ΗΠΑ: Τρεις έφηβοι απήγαγαν και σκότωσαν 6χρονο αγόρι

Τρεις έφηβοι από το Μισισίπι κατηγορούνται για την απαγωγή και την δολοφονία ενός 6χρονου αγοριού, που βρισκόταν μόνο του μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Το παιδί, ονόματι Kingston Frazier, βρισκόταν μόνο του μέσα σε ένα αυτοκίνητο Toyota Camry σε ένα πάρκινγκ κοντά στις 1:15 π.μ. της Πέμπτη.

Οι τρεις ύποπτοι σταμάτησαν μέσα στο ίδιο πάρκινγκ και ένας από αυτούς παρατήρησε πως το Toyota ήταν ξεκλείδωτο και μπήκε μέσα και άρχισε να οδηγάει. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είχε δει το μικρό παιδί να κάθεται στα πίσω καθίσματα.

Όταν η μητέρα του αγοριού βγήκε έξω από το κατάστημα στο οποίο ψώνιζε, αμέσως ειδοποίησε τον κοντινότερο σερίφη για την εξαφάνιση του αυτοκινήτου και του γιού της.

Όταν έγινε σαφές ότι ένα παιδί βρισκόταν μέσα στο κλεμμένο όχημα, το Γραφείο Διερεύνησης του Μισισίπι αμέσως εξέδωσε Amber Alert.

Ο Kingston βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη στην αγροτική περιοχή Madison από έναν περαστικό που παρατήρησε το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, το οποίο αναγνώρισε από το Amber Alert.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γραφείου του σερίφη, το μικρό αγόρι είχε τραύματα από πυροβολισμούς στο πίσω μέρος του κεφαλιού, 

Οι Dwan Wakefield, D’Allen Washington and Byron McBride -οι οποίοι είναι όλοι κοντά στην ενηλικίωση- κρατιούνται από τις αρχές και αναμένεται να δικαστούν σύντομα για τις πράξεις τους.

Και οι τρεις τους θα χρεωθούν με τις κατηγορίες δολοφονίας και απαγωγής και η ποινή που αναμένεται να λάβουν θα είναι μεγάλη, σύφμωνα με τον εισαγγελέα της της περιφέρειας, Michael Guest. Αντιμετωπίζουν επίσης και την κατηγορία κλοπής αυτοκινήτου.

ΗΠΑ: Έφηβοι απήγαγαν και σκότωσαν 6χρονο αγόρι