Εργασιακά και δημοσιονομικά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης

0
78

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΦΩΝ

Εργασιακά, δημοσιονομικά και ζητήματα Παιδείας περιλαμβάνει η σημερινή ατζέντα των συναντήσεων των στελεχών της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των Θεσμών.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα των σημερινών επαφών διαμορφώνεται ως εξής:

13:00 Εργασιακά

15:30 Δημοσιονομικά

18:00 Παιδεία

Η διαπραγματευτική ομάδα της ελληνικής κυβέρνησης αναμένει να πάρει στα χέρια της το κείμενο το οποίο θα έχει συνταχθεί από τους τέσσερις θεσμούς και θα περιγράφει αναλυτικά τις θέσεις τους για όλα τα εκκρεμή θέματα της αξιολόγησης.

Από πλευράς κυβέρνησης υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία σχετικά με τις προοπτικές ολοκλήρωσης της αξιολόγησης εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.

Ημερομηνία «ορόσημο» είναι πλέον η 5η Δεκεμβρίου, καθώς για τότε έχει προγραμματιστεί η κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup.

Μέχρι τότε, οι εκπρόσωποι των Θεσμών είναι πιθανό να αποχωρήσουν αλλά και να ξαναέρθουν στην Αθήνα, ενώ τίποτα δεν αποκλείει, εκτός από το προγραμματισμένο Euro Working Group της 28ης Νοεμβρίου, να υπάρξει και άλλη συνεδρίαση στην προσπάθεια να συμφωνηθούν όλα τα προαπαιτούμενα πριν καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Εργασιακά και δημοσιονομικά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here