Ενταση και χημικά στην συγκέντρωση των συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας.

0
145


Ένταση και χημικά στην συγκέντρωση των συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας

Ενταση και χημικά στην πορεία διαμαρτυρίας των συνταξιούχων καθώς επιχειρούσαν να φτάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι συνταξιουχικές οργανώσεις είχαν κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοτζιά  αντιδρώντας στον νόμο Κατρούγκαλου 4387 που είναι ο θάνατος των επικουρικών τους συντάξεων.

Ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να εμποδίζουν τους συνταξιούχους να συνεχίσουν. Τα ΜΑΤ τους απώθησαν και τους ψέκασαν με χημικά. Η  αστυνομία εμπόδισε την πρόσβαση έχοντας αρχικά στήσει δύο κλούβες στη διασταύρωση της Ηρώδου Αττικού με τη Βασιλίσσης Σοφίας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Οι συνταξιούχοι επιχείρησαν να περάσουν και οι δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν εκεί «απάντησαν» με χημικά! Οι συνταξιούχοι παραμένουν στο σημείο ζητώντας να γίνει δεκτή  η αντιπροσωπεία τους  από τον πρωθυπουργό.

Οι συνταξιουχικές οργανώσεις καλούν όλη την ελληνική κοινωνία σε γενικό παλλαϊκό ξεσηκωμό «ενάντια στις κυβερνητικές επιλογές και τις μνημονιακές δεσμεύσεις» ώστε να μπει φραγμός «στις νέες περικοπές των επικουρικών συντάξεων».

thetoc.gr/

Ενταση και χημικά στην συγκέντρωση των συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here