Γκάφα Τραμπ με Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας στο επίκεντρο (Εικόνες)

0
84

Τραμπ

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, γιόρτασε εχθές, την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου, την καθιερωμένη Ημέρα Εργασίας στην Αμερική. Ευχήθηκε στον λαό μέσω κοινωνικού δικτύου αναπαράγοντας ξανά τη ρητορική περί ανοικοδόμησης των Ηνωμένων Πολιτειών με Αμερικανικά χέρια. Συγκεκριμένα έγγραψε, «Χτίζουμε το μέλλον μας με Αμερικανικά χέρια, Αμερικανική εργασία, Αμερικανικό σίδερο, αλουμίνιο και ατσάλι. Χαρούμενη Μέρα Εργασίας», και συνόδεψε τις ευχές του με μια κάρτα για την εθνική εορτή και μια φωτογραφία του προεδρικού ζεύγους.

 Αν και φαινομενικά δεν μπορεί να βρει κανείς τίποτα μεμπτό, ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε να δέχεται κριτική για τα λόγια και τη φωτογραφία που ανήρτησε στο διαδίκτυο, καθώς όπως αποκάλυψε η Daily Mail, ο Αμερικανός πρόεδρος μπορεί να μιλά για το χτίσιμο της Αμερικής με Αμερικανικά χέρια όμως τα ρούχα τις γυναίκας του δεν προέρχονται από τέτοια χέρια.

 Το φόρεμα το οποίο φαίνεται να φοράει η πρώτη κυρία, Μελάνια Τραμπ, στη φωτογραφία είναι Ιταλικό και Ελληνίδας σχεδιάστριας, συγκεκριμένα το φόρεμα της Μελάνια είναι της Ελληνίδας Μαίρης Κατράτζου με κόστος 2.255 δολάρια.

τραμπ

Τραμπ

Τραμπ

Γκάφα Τραμπ με Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας στο επίκεντρο (Εικόνες)