Για δες πόσο εύκολα μπορεί να γίνει….

0
101

Για δες πόσο εύκολα μπορεί να γίνει….

Οι περισσότεροι σε αυτή την φώτο βγάζουν ειρωνεία λέγοντας ..για κοίτα μια ανάπτυξη !

Εγώ από την άλλη βλέπω μονo ευκαιρία και αφύπνιση!

Χρωστάς στους επικυρίαρχους έπειτα από την μεγαλύτερη στημένη κομπίνα όλων των εποχών !

Είσαι μέσα σε ένα νομισματικό σύστημα που σου απαγορεύει ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ να κόψεις χρήμα …λογικό αφού είσαι δούλος υπάλληλος του !

Τι γίνεται όμως αν … ισχυρά οικονομικά λόμπι…πχ επιχειρηματίες που θα ενωθούν…δημιουργήσουν την δική τους μικρή οικονομία ; Ποιος το εμποδίζει αυτό;

Γκρινιάζετε όλοι για τους εξουσιαστeς μας αλλά δεν κάνετε καμία πράξη να τους μεταμορφώσετε σε άχρηστα πιόνια….εμείς όλοι είμαστε τα γρανάζια της κρεατομηχανής τους ..αν τα γρανάζια κολλήσουν κανένας νόμος , κανένα χρέος κανένα συμβόλαιο δεν ισχύει!

Αρα η ερώτηση είναι μια … δεν υπάρχουν πια ΕΛΛΗΝΕΣ με όρεξη να πάρουν πίσω την Ελλάδα ;

Μην με κοιτάς σαν χάνος ..το χρήμα είναι σύμβαση μεταξύ μας …τα πάντα είναι σύμβαση μεταξύ μας στο λέω χρόνια…προσπάθησα να σε ελευθερώσω με δικό σου νόμισμα ..αλλά η προπαγάνδα και κάνα δυο στημένα λαμογια με γονάτισαν!

Θα γονατίσουν το ίδιο μερικούς ενωμένους οικονομικά ισχυρούς άραγε;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δεν έχουν εκεί μαρκετιστες τα μεγάλα τζάκια να τους δώσουν ιδέες τοπικής εναλλακτικής οικονομίας;

Κάθε γειτονια και ένας Αχιλλέας … διαβάστε το σχέδιο Αχιλλέας αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη… με το ψέμα και τα ψεύτικα όνειρα μας έχουν διαχωρίσει … κυνηγάμε το ατομικό εξαιτίας της εκπαίδευσης μας να μην ενωθούμε …γιατί αυτό τρέμουν!

Το κουπονακι το έβγαλε η κυβέρνηση …όταν έρθει το σκληρό ροκ όλοι θα κάνουν το σχέδιο Αχιλλέας με τον ένα η τον άλλο τρόπο…αυτό που τρέμουν είναι μήπως το καταλάβεις και κάνεις την ένωση πριν το μπαμ…γιατί τότε έχεις κάνει Νίκη… στον φόβο και στην ανάγκη ένωση είναι χειραγωγησιμη πάλι από αυτούς!!

Μάλλιασε η γλώσσα μου , ο άνθρωπος έχει αξία , ο χρόνος μας έχει αξία , η στιγμές μας έχουν αξία και όχι τα κολοχαρτα του Ροθτσαιλντ που τα εμπορεύεται ο Σωρος στο χρηματιστήριο και σου κλέβει την Ζωή σου!

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μόνοι μας νέες συμβάσεις αλήθειας και αξίας …μόλις το κάνουμε όλοι αυτοί γίνονται μηδενικά!

Οταν πας ντουγρού προς τον θάνατο σου το να γυρίσεις μερικές δεκαετίες πίσω είναι θεραπεία …όχι αποτυχία!!

Ο πλανήτης είναι άρρωστος … δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τον όγκο της καθημερινής πληροφορίας … πράγμα που αυτόματα σημαίνει ότι αναγκαστικά η ανθρωπότητα θα παραμένει στην δουλεία των λίγων και των ισχυρών…στην δουλεία των κληρονόμων!

Όχι η αξία , ούτε το πνεύμα διοικεί σήμερα τον κόσμο μας ..αλλά οι κληρονόμοι …πάρτε το επιτέλους χαμπάρι και ενωθείτε ενάντιων τους !

Stranger…

http://katohika.gr/stranger-voice/gia-des-poso-eukola-mporei-na-ginei/

Για δες πόσο εύκολα μπορεί να γίνει….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here