ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ… ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!!!

0
154

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΙΚΙΛΙΑ, ΦΟΡΤΣΑΚΗ, ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ!!!
Την πλάκα τους κάνουν οι ψηφοφόροι με τη ΝΔ, την πλάκα τους κάνουν και τα στελέχη της ΝΔ που βλέπουν τις φωτό που ανεβάζει ο Κυριάκος και σκάνε όλοι στα γέλια! Δείπνο με… σοβαρούς καλεσμένους χθες το βράδυ στο πατρικό της οικογένειας…
Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι Χανίων.
Ποιοι ήταν εκεί; Για γέλια και για κλάματα, Στο πλαίσιο των οικογενειακών διακοπών του ο  Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε το τραπέζι στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη, αλλά και σε όσους έκαναν διακοπές στην Κρήτη(!) δηλαδή στους… Βασίλη Κικίλια και Θόδωρο Φορτσάκη!
Ο Κυριάκος, εντελώς αλλού, υποδέχτηκε τους καλεσμένους του, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Θόδωρος Φορτσάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Βασίλης Κικίλιας!
Το δείπνο στο πατρικό της οικογένειας Μητσοτάκη είχε απ’ όλα, με έμφαση τα παραδοσιακά πιάτα που επιμελήθηκε η σύζυγος του Κυριάκου, Μαρέβα.
Σ.Σ. Fimotro : να μην γελάει ο κόσμος μετά, με αυτούς που θα κληθούν να μας σώσουν. Μεγαλύτερο ανέκδοτο από αυτό που βλέπουμε στην φωτό, δύσκολα να ακούσουμε από εδώ και πέρα…ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ… ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here