Βρετανίδες με τρελά καπέλα στις ιπποδρομίες

0
84

Κομψά φορέματα, μεγάλα καπέλα και τέλειο μακιγιάζ.

Για πολλές κυρίες της Βρετανίας, η «Ημέρα των Κυριών» αποτελεί το κοινωνικό γεγονός της χρονιάς. Οι πιο σημαντικές ιπποδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι οι Grand National, με υψηλές αθλητικές επιδόσεις και μεγάλα έπαθλα που προσελκύουν κάθε χρονιά πολλούς θεατές.

Φέτος, έγιναν στο Aintree Racecourse που βρίσκεται κοντά στο Λίβερπουλ και όπως γίνεται σε κάθε ιπποδρομία, υπάρχει και μία «Ημέρα Κυριών», δίνοντας τη δυνατότητα στις γυναίκες να έχουν δωρεάν ή με μειωμένη τιμή εισιτηρίου είσοδο, καθώς επίσης και ελεύθερη πρόσβαση σε μία ποικιλία από ποτά, κάτι βέβαια το οποίο δεν είναι χωρίς συνέπειες.

Οι αγώνες ξεκινούν και οριμένες καλοντυμένες κυρίες παίρνουν ένα ποτήρι σαμπάνιας για να τους παρακολουθήσουν, κάποιες άλλες εδρεώνονται στα μπαρ που βρίσκονται στο χώρο των ιπποδρομιών και πίνουν μπίρα, μηλίτη και διάφορα κοκτέιλ το ένα μετά το άλλο μέσα σε πλαστικά ποτήρια.

Καυγάδες, ξεμαλλιάσματα, λιποθυμίες, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ δεν λείπουν και οι γυναίκες που πέφτουν στη γη για να κοιμηθούν για λίγη ώρα. 

 

Βρετανίδες με τρελά καπέλα στις ιπποδρομίες