Βάρεσε διάλυση αντίπαλος της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ

Απόφαση-βόμβα από την Εσκισεχίρ. Η τουρκική ομάδα, που την περσινή σεζόν τερμάτισε στην έβδομη θέση της κατάταξης στο τουρκικό πρωτάθλημα και έκλεισε θέση για το Basketball Champions League της νέας σεζόν, προχώρησε σε μια κίνηση που αναμένεται να συζητηθεί.

Κι αυτό γιατί ανακοίνωσε πως δεν θα πάρει μέρος στο τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά και στο BCL της νέας σεζόν, δημιουργώντας κενό και στις δύο διοργανώσεις την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η τουρκική ομάδα, μάλιστα, δεν διευκρίνισε τους λόγους της κίνησης αυτής, προκαλώντας ακόμα περισσότερα ερωτηματικά, τα οποία θα επιλυθούν τις επόμενες μέρες, όταν και αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο. Σε πρώτη φάση, όμως, η απόφαση δείχνει πως υπήρξαν οικονομικά θέματα στην τουρκική ομάδα και την ώθησαν στην κίνηση αυτή.

Τις επόμενες μέρες, όταν και ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την απόφαση της τουρκικής ομάδας, αναμένεται να υπάρξει και αντικατάστασή της στη διοργάνωση.

Πηγή Βάρεσε διάλυση αντίπαλος της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Βάρεσε διάλυση αντίπαλος της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Klik.news

Read Previous

Survivor 2: “”Ντράπηκα να τους αγκαλιάσω!”- Οι πρώτες αντιδράσεις των παικτών με την υποδοχή των πρώην Μαχητών και Διασήμων!

Read Next

Απίστευτο 25 πρώην διαρρήκτες συνιστούν: «Αυτό το λάθος κάνετε και σας κλέβουμε, αν θέλετε να προστατευτείτε…»