Αστυνομικός σκότωσε ύποπτο για να προστατέψει τον συνάδελφό του! (Βίντεο – σοκ)

0
137

αστυνομία ΗΠΑ

Το υλικό από τη στιγμή που αστυνομικοί πυροβόλησαν πολίτη και τον τραυμάτισαν θανάσιμα έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Φορτ Λοντερντάλ, για να αποδείξει ότι οι δύο αστυνομικοί που εμπλέκονται έδρασαν σωστά και ότι η κατάληξη ήταν αναπόφευκτη.

 Το βίντεο που έδωσαν οι αστυνομικοί στη δημοσιότητα δείχνει τον 42χρονο Πέδρο Πιερ, που σκοτώθηκε από πυρά της αστυνομίας, να αντιδρά έντονα κατά των οργάνων της τάξης τη στιγμή που αυτοί του ζητούν να σηκώσει τα χέρια. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ένας από τους δύο αστυνομικούς που βρίσκονται στο σημείο βγαίνει από το σπίτι με τον άντρα να τον κυνηγά και οι δύο αρχίζουν ουσιαστικά να παλεύουν.

 Ο αστυνομικός φαίνεται να προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το όπλο για ηλεκτροσόκ που φέρει, χωρίς όμως να τα καταφέρνει, ενώ φωνάζει στον ύποπτο να υποχωρήσει. Ο 42χρονος άντρας φαίνεται να ξυλοκοπεί με όποιον τρόπο μπορεί τον αστυνομικό, που προσπαθεί να αμυνθεί μόνο με το κλομπ του.

 Τότε ακούγεται ο δεύτερος αστυνομικός να του λέει να παραδοθεί, με τον 42χρονο όμως να τον αγνοεί και να συνεχίζει να κλωτσά τον πεσμένο στο έδαφος συνάδελφό του, ενώ κάποια στιγμή τον αρπάζει από το πόδι και αρχίζει να τον σέρνει τριγύρω. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τον αφήνει και στρέφεται προς τον δεύτερο αστυνομικό, ο οποίος αμέσως τον πυροβολεί και τον ρίχνει νεκρό στο έδαφος.

 «Δώσαμε το βίντεο για να φανεί τι ακριβώς συνέβη. Είναι δεκάδες οι περιπτώσεις που αστυνομικοί δολοφονούνται από τα ίδια τους τα όπλα, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ο δράστης ήταν άοπλος», επιχείρησε να δικαιολογήσει τον συνάδελφό του το σωματείο των αστυνομικών της περιοχής.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GAXlxrRF_6g]

Αστυνομικός σκότωσε ύποπτο για να προστατέψει τον συνάδελφό του! (Βίντεο – σοκ)