Αρωματικό σπρέι αυτοκινήτου προκαλεί έκρηξη τραυματίζοντας 17-χρονο

safety-signs-danger-signs-D084

Το απόγευμα της Τετάρτης στο Duisburg της Γερμανίας έγινε ένα σπάνιο ατύχημα. Ένας 17 χρόνος τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που καθάριζε το αυτοκίνητο του αδελφού του. Ο αδελφός του νεαρού είχε αγοράσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ένα μεταχειρισμένο VW Touareg, πριν μια βδομάδα. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν καπνιστής και ο νέος ιδιοκτήτης ζήτησε από τον αδελφό του να καθαρίσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου, για να εξαλειφθεί η μυρωδιά του καπνού.

Για να το πετύχει αυτό, χρησιμοποίησε ένα αποσμητικό και ένα αρωματικό σπρέι και ψέκασε το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Κατά την διάρκεια του ψεκασμού απ’ ότι φαίνεται είχε κλειστές τις πόρτες και τα παράθυρα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα από τα αέρια των σπρέι και την θερμοκρασία από τον ήλιο, να δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό μείγμα και όταν μετά από λίγο άνοιξε η πόρτα του συνοδηγού ενεργοποιήθηκε ο εσωτερικός φωτισμός του αυτοκινήτου και από κάποιον σπινθήρα πραγματοποιήθηκε έκρηξη. Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ο 17-χρονος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, το ωστικό κύμα της έκρηξης ήταν τόσο δυνατό που η πανοραμική οροφή του Touareg έφυγε από την θέση της. Ο νεαρός άντρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα δευτέρου βαθμού και του παρασχέθηκαν οι  πρώτες βοήθειες. Το όλο συμβάν χαρακτηρίστηκε από την αστυνομία ως ένα ατυχές περιστατικό

Αρωματικό σπρέι αυτοκινήτου προκαλεί έκρηξη τραυματίζοντας 17-χρονο

Klik.news

Read Previous

Μητέρα εκπαιδευτικός : Κυβέρνηση, Παράνομοι μετανάστες και Έλληνες απέναντι σε Έλληνες…

Read Next

Τι είπαν Ολάντ – Ριάνα μέσω… Twitter (Εικόνες)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.