Αρχίζουν να πληρώνονται τα εφάπαξ!

0
93

 «Ξεμπλόκαραν» τα εφάπαξ και θα αρχίσουν να πληρώνονται στους δικαιούχους, τονίζει σε ανακοίνωσή τους ο προεδρος  του Ε.Τ.Α.Α., Στυλιανός Πλιακης. Με τη υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Εργασίας, Αναστάσιος Πετρόπουλος, έχει ξεμπλοκαριστεί ο τρόπος υπολογισμού για τους κλάδους των Νομικών, Συμβολαιογράφων, Δικαστικών Επιμελητών,  Εργοληπτών Δημόσιων Έργων και Υγειονομικών.

 Η Ανακοίνωση του Ε.Τ.Α.Α.

«Το Ε.Τ.Α.Α. ανακοινώνει προς τους συνταξιούχους που ανέμεναν εδώ και πάνω από 3 χρόνια την καταβολή του ΕΦ’ΑΠΑΞ που εδικαιούντο ότι, ύστερα από την Φ.80020/44136/Δ.15.747/2016 (ΦΕΚ Β’3455/26-10-2016) Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Αναστ.Πετρόπουλος, έχει ξεμπλοκαριστεί ο τρόπος υπολογισμού για τους κλάδους των Νομικών, Συμβολαιογράφων, Δικαστικών Επιμελητών,. Εργοληπτών Δημόσιων Έργων και Υγειονομικών.

Με την απόφαση αυτή δικαιώνεται ένα πάγιο αίτημα χιλίων και πλέον δικαιούχων για τους οποίους είχε παγώσει η καταβολή του ΕΦ’ΑΠΑΞ από το Σεπτέμβρη του 2013.

Το Ε.Τ.Α.Α. θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για τον ταχύτερο κατά το δυνατό υπολογισμό των ΕΦ’ΑΠΑΞ των ως άνω κατηγοριών ασφαλισμένων, ώστε σύντομα να αποδοθούν στους δικαιούχους τα δικαιούμενα ποσά.

Το Ε.Τ.Α.Α. αναμένει σύντομα και την ανάλογη απεμπλοκή του δικαιούμενου ΕΦ’ΑΠΑΞ για τους Μηχανικούς, το οποίο έχει καθυστερήσει λόγω των πολλών διαφοροποιήσεων σε παρακρατούμενα ποσοστά για τη σχετική παροχή κατά τη διάρκεια του ασφαλιστικού βίου των ασφαλισμένων της συγκεκριμένης κατηγορίας.                                            

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του Ε.Τ.Α.Α.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΛΙΑΚΗΣ»

Αρχίζουν να πληρώνονται τα εφάπαξ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here