Απάντηση Μαξίμου στις καταγγελίες Άδωνι για το ταξίδι Τσίπρα

Απάντηση Μαξίμου στις καταγγελίες Άδωνι για το ταξίδι Τσίπρα 

Απάντηση στα υπονοούμενα που άφησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με άγνωστο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και άγνωστους συνεπιβάτες, έδωσε το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου έκαναν επιβεβαίωσαν πως ο πρωθυπουργός μετέβη στη γαλλική πρωτεύουσα στις 29 Ιανουαρίου, μετά τη σύνοδο ευρωμεσογειακών κρατών στη Λισσαβόνα, όμως ξεκαθάρισαν πως στόχος της «ολιγόωρης στάσης» ήταν συναντήσεις με τον πρόεδρο της εταιρείας L’Oreal και εκπροσώπους της επενδυτικής τράπεζας Rothschild.

Όπως υποστήριξαν, η εταιρεία καλλυντικών ετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, ενώ η τράπεζα είναι σύμβουλος του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους και αντικείμενο της επαφής ήταν η προετοιμασία εξόδου της χώρας στις αγορές.`


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι τόνισαν ακόμα πως για την επίσκεψη ήταν ενήμερες τόσο η ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι όσο και η γαλλική κυβέρνηση.

Είχαν προηγηθεί καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ζήτησε τα σχέδια πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου.

Ο κ. Γεωργιάδης διερωτάται σαφώς, αν κατά την επιστροφή του «ο κ. Τσίπρας πήγε και κάπου αλλού» και ζήτησε παράλληλα τη λίστα επιβαινόντων στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου δήλωσαν πως ο κ. Τσίπρας επέστρεψε στην Αθήνα στις 30 Ιανουαρίου. Αν και δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κατάλογος επιβατών, οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν πως τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μιχάλης Καλογήρου.

Πηγή

Απάντηση Μαξίμου στις καταγγελίες Άδωνι για το ταξίδι Τσίπρα

Klik.news

Read Previous

Χρόνος

Read Next

Αναδημοσιεύω το email που πήρε ο Ανάργυρος, γιατί ταιριάζει με τις δικές μας πληροφορίες…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.