Αθηνά Παντελίδη. «Αυτοί οι δυο άντρες «σκότωσαν» το παιδί μου»

0
257

Τα έλεγε στα εξάμηνα του παιδιού της συνεχίζει και τα λέει μέχρι σήμερα. «Δυο άντρες σκότωσαν το παιδί μου». Τι εννοούσε η μάνα; Σε ποιους αναφερόταν. Μιλούσε για σωματική βία ή για κάτι άλλο; Είναι μια αντίδραση μέσα στον πόνο της ή κάτι γνωρίζει που αναμένεται να το κοινοποιήσει σε λίγο καιρό απο τώρα; Για ποιους δυο χτυπάει η καμπάνα;

Η καθημερινότητα της Αθηνάς Παντελίδη δεν έχει αλλάξει απο την ημέρα που έχασε το παιδί της. Αν κανείς την δεί απο κοντά θα δεί μια γυναίκα που της λείπει το χαμόγελο. Της λείπει η ζωή. Ειδικά το τελευταίο εξάμηνο με όλα αυτά τα στοιχεία που έχει συλλέξει τα οποία ανατρέπουν πολλά απ όσα γνωρίζαμε, ο πόνος έχει γίνει οργή.

Βλέπετε οι κακώσεις στο σώμα του παιδιού της οι οποίες συμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Κωνσταντίνου Ανδρέου δεν προκλήθηκαν από το τροχαίο, τα χαλίκια που βρέθηκαν στα ρούχα του, αλλά και το «άδειο» τηλέφωνο που παρέλαβε η οικογενεια Παντελίδη, αποτελούν κομμάτια ενός πάζλ που περιμένουμε όλοι να σχηματιστεί.
Και μπορεί κάποιοι να λένε ότι η μάνα είναι σε σύγχυση και να λέει ότι θέλει… όμως το σίγουρο είναι πως αυτη η μάνα κι αυτός ο πατέρας έχουν στα χέρια τους αληθινά στοιχεία. Όχι απλά αποχρώσες ενδείξεις. Και για να λέει η μάνα ότι κάτι άλλο έχει συμβεί… είναι προφανές πώς το στηρίζει σε στοιχεία και πιθανόν σε αποδείξεις.
Βάλτε στην εξίσωση και όσα έχει γράψει κατα καιρούς στο Facebook η μητέρα του Παντελή και θα καταλάβετε ότι κάτι συμβαίνει που μέχρι σήμερα δεν έχει βγεί πρός τα έξω…

Αθηνά Παντελίδη. «Αυτοί οι δυο άντρες «σκότωσαν» το παιδί μου»