Αγνώριστος ο ηθοποιός Δημοσθένης Παπαδόπουλος – Η αλλαγή και η ζωή του στο Βερολίνο (φωτό)

0
170
Αγνώριστος ο ηθοποιός Δημοσθένης Παπαδόπουλος – Η αλλαγή και η ζωή του στο Βερολίνο (φωτό)

Μπορεί να απέχει πια από την τηλεόραση, αλλά σίγουρα θα τον θυμάστε. Ο ηθοποιός Δημοσθένης Παπαδόπουλος είχε παίξει στα επιτυχημένα σίριαλ

«Αέρινες Σιωπές», «Η ζωή μας μία βόλτα» και «Κώστας Καρυωτάκης».

Ωστόσο, ο ίδιος πλέον δεν μένει στην Ελλάδα, καθώς το 2011 αποφάσισε να φύγει για το Βερολίνο.

Ο ίδιος έχει δηλώσει για αυτή την απόφασή του στην εφημερίδα Espresso πριν λίγο καιρό: «Δούλευα ασταμάτητα πάνω από 20 χρόνια, είχα πήξει και ένιωθα την ανάγκη να φύγω από όλα. Το πώς συνέλαβα την ιδέα έχει πλάκα. Ένα βράδυ είχε έρθει σπίτι μου μια συνάδελφος και φίλη. Βλέπαμε στις ειδήσεις την κρίση που εξελισσόταν ιλιγγιωδώς. Εντελώς στον χαβαλέ αναρωτιόμαστε πού πρέπει να μεταναστεύσουμε. Γύρω στις 3 το πρωί, η φίλη μου έφυγε, εγώ ξάπλωσα και άρχισα να σκέφτομαι την ιδέα του φευγιού. Γιατί όχι; Γιατί είναι μόνο όνειρο, κουβέντα της πλάκας; Μέτρησα τα υπέρ και τα κατά. Τότε ήμουν 39 χρόνων, είπα, λοιπόν, αν δεν το κάνω τώρα, δεν θα έχω τις αντοχές να το κάνω ποτέ» εξομολογείται ο ίδιος για το πώς ελήφθη η απόφαση της μετανάστευσης στη Γερμανία, με τελικό προορισμό το Βερολίνο, μια ευρωπαϊκή πόλη στην οποία πάντα έβρισκε ότι υπερτερεί σε αυτό που λέμε «ωραία ζωή».

Ωστόσο, παρ΄όλο που ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος μένει πια στο Βερολίνο,  αυτή την περίοδο σκηνοθετεί την παράσταση «Το Στρίψιμο της βίδας» στο «Άνεσις» με πρωταγωνιστές  τη Θάλεια Ματίκα και τον Ιάσωνα Παπαματθαίου. Η παράσταση θα παίζεται Δευτέρα και Τρίτη από τις 10 Ιανουαρίου του 2017.

 www.iefimerida.gr

Αγνώριστος ο ηθοποιός Δημοσθένης Παπαδόπουλος – Η αλλαγή και η ζωή του στο Βερολίνο (φωτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here