Έφτασαν τα 1.500 τα διαρκείας του Παναθηναϊκού

0
109

ΠΑΟ ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζεται με καλό ρυθμό η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δυο 24ωρα μετά την κυκλοφορία τους και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν φύγει πάνω από 1500 εισιτήρια διαρκείας του τριφυλλιού.

Γι’ αυτό το λόγο και οι «πράσινοι» με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν τον κόσμο για την ανταπόκρισή του στην αγορά των καρτών ενόψει της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Η ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου του συλλόγου στο κάλεσμα μας να στηρίξουμε όλοι μαζί το Τριφύλλι μέσω των Καρτών Διαρκείας της νέας σεζόν είναι αξιομνημόνευτη. Με τη συμπλήρωση δύο 24ωρων από την ανακοίνωση διάθεσης των Καρτών Διαρκείας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για τη συμπαράσταση στην προσπάθεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, ενημερώνουμε τους φιλάθλους που έχουν αγοράσει Κάρτα Διαρκείας με ηλεκτρονικό τρόπο ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους θα ήταν προτιμότερο να παραλάβουν αύριο Παρασκευή 31 Αυγούστου την κάρτα τους από τα γραφεία μας στο ΟΑΚΑ (Αίθουσα Κασιμάτης, ώρες λειτουργίας 09.30-17.30).

Το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, τα γραφεία στο ΟΑΚΑ θα είναι ανοιχτά τόσο για πώληση όσο και για παραλαβή Καρτών Διαρκείας από τις 10 π.μ. έως τη 1.30 μ.μ.».

Πηγή Έφτασαν τα 1.500 τα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Έφτασαν τα 1.500 τα διαρκείας του Παναθηναϊκού