Έρχονται οι ρυθμίσεις για το «ακαταδίωκτο» στα στελέχη των τραπεζών!

0
99

Συνάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης με τους τραπεζίτες

Όλα οι εκκρεμότητες νομοθετικής φύσεως, τα ζητήματα και πρωτοβουλίες που αφορούν το υπουργείο Δικαιοσύνης, τέθηκαν στην συνάντηση που είχε  σήμερα το Προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) με τον  υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Σταύρο Κοντονή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, το Προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, υπό τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Καραμούζη, οι επικεφαλής των βασικών Επιτροπών και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, έθεσαν όλα τα ανοιχτά θέματα, αρμοδιότητας του υπουργείου Δικαιοσύνης, στο πλαίσιο των μείζονος σημασίας προκλήσεων που αντιμετωπίζει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις προτάσεις της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση σημαντικών πτυχών του προβλήματος διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων, και κυρίως η καθιέρωση της διαδικασίας για την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών  επιχειρήσεων, τις πρόσφατες αλλαγές του Πτωχευτικού Κώδικα, και τα θέματα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, και συμφωνήθηκε η περαιτέρω επεξεργασία των θεμάτων που τέθηκαν από κοινές Επιτροπές.

Έρχονται οι ρυθμίσεις για το «ακαταδίωκτο» στα στελέχη των τραπεζών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here