Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Είμαι απλά ένας gay άνδρας…» (φωτό)

0
138
Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Είμαι απλά ένας gay άνδρας…» (φωτό)

«Έκανα coming out στα 15 μου στην Αγγλία και να σου πω την αλήθεια είναι κάτι που από τότε έχω σταματήσει να σκέφτομαι. Για μένα είναι μέρος της ζωής μου. Από τα 15 ζω ανοιχτά ως gay άνδρας.» δήλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του.

 

Σ΄ενοχλεί που στην Ελλάδα σε ρωτούν γι΄αυτό;

«Εκτιμώ το ότι ο κόσμος θέλει να το συζητά. Απλώς, θέλω να φτάσουμε σ ένα σημείο που δεν θα υπάρχει η ερώτηση “είσαι gay;”, γιατί δεν θα αποτελεί θέμα. Αλλά μέχρι να φτάσουμε σ΄αυτό το σημείο, καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό να υπάρχουν άτομα που θα μιλούν δημόσια γι΄αυτό.» είπε ο Βrandley από τους Stereo Soul, που έγινε γνωστός μεσα από τη συμμετοχή του στο X Factor.

stereo
Έχεις αντιμετωπίσει ομοφοβία εδώ στην Ελλάδα;

«Προσωπικά, δεν έχω νιωσει να με αντιμετωπίζουν διαφορετικά εξ αίτιας της σεξουαλικότητας μου. Ξέρω ότι αυτά βέβαια συμβαίνουν. Πάντα πίστευα ότι οι άνθρωποι σου φέρονται όπως τους φέρεσαι. Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι. Το είχα πει και σε μια παλιότερη συνέντευξη. Αν κατηγοριοποιείς τα πάντα κι αν κάνεις τα πάντα να μοιάζουν τόσο περίπλοκα αυτό δημιουργεί αποξένωση. Πιστεύω ότι, αν είσαι ο εαυτός σου, έχεις αυτοπεποίθηση και γνωρίζεις ποιος είσαι και φέρεσαι με ευγένεια στους ανθρώπους, δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα. Οι άνθρωποι αντιπαθούν τις ταμπέλες. Γιατί αυτές διακρίνουν και φοβίζουν. Εγώ ως gay άνδρας, είμαι ο εαυτός μου, είμαι ανοιχτός και οι άνθρωποι ανταποκρίνονται σ΄αυτό. Είμαι απλά ένας gay άνδρας οπότε αποτελώ κομμάτι της LGBT κοινότητας. Και είμαι χαρούμενος γι αυτό.» δήλωσε στο Antivirus.

Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Είμαι απλά ένας gay άνδρας…» (φωτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here