Έγκυος η Κέιτ Μίντλετον

0
197

Χαράς ευαγγέλια από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Στην ανακοίνωσή του το Μπάκιγχαμ αναφέρει ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ πάσχει, όπως και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της, από υπερέμεση κύηση, το οποίο της προκαλεί έντονες ναυτίες και ζαλάδες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκπληρώνει τα βασιλικά της καθήκοντα. 

Πληροφορίες για το σε ποιο στάδιο της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η δούκισσα δεν υπάρχουν, ωστόσο εικάζεται ότι διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ότι ο μικρός Τζορτζ και η μικρή Σαρλότ θα υποδεχθούν το αδελφάκι τους από το Φεβρουάριο. 

Σημειώνεται ότι Γουίλιαμ και Κέιτ έχουν δυο παιδιά, τον 4 ετών Τζορτζ και την δύο ετών Σαρλότ. Ο μικρός πρίγκιπας την Πέμπτη ξεκινά σχολείο, στο Thomas’s in Battersea, και αναμένεται οι γονείς του να τον συνοδεύσουν ως… πρωτάκι! 

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον ήταν την περασμένη Τετάρτη, μια μέρα πριν τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, όταν επισκέφθηκε τον κήπο που φτιάχτηκε προς τιμήν της στο Κένσιγκτον. Τίποτα, ωστόσο, στη σιλουέτα της, δεν πρόδιδε ότι ετοιμάζει νέο διάδοχο!

Έγκυος η Κέιτ Μίντλετον