Φλόριντα: Μπαράζ συλλήψεων για τις αλλεπάλληλες λεηλασίες μετά τον τυφώνα Ίρμα (Εικόνες)

0
29

λεηλασίες

Η αστυνομία στο Μαϊάμι συνέλαβε πάνω από 50 άτομα, με την υποψία ότι διέπραξαν λεηλασίες σε σπίτια και καταστήματα κατά τη διάρκεια του τυφώνα Ίρμα. Οι 26 από αυτούς συνελήφθησαν ομαδικά καθώς είχαν διαρρήξει ένα συγκεκριμένο πολυκατάστημα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

 Ο υπαρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Λούις Καμπρέρα, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου για τα περιστατικά λεηλασιών: «Είπα ότι δεν θα ανεχτώ εγκληματικές πράξεις ή λεηλασίες ή τον οποιονδήποτε που εκμεταλλεύεται τους κατοίκους… Δεν αστειευόμουν».

 Σύμφωνα με τον δήμαρχο του Μαϊάμι, Τόμας Ρεγκαλάντο, οι λεηλασίες που έγιναν στην πόλη ήταν, από τις εύπορες γειτονιές του Μπρίκελ και των κάτω γειτονιών μέχρι τις φτωχές περιοχές του Λίμπερτι Σίτυ και της μικρής Αϊτής.

 Η αστυνομία της πόλης ανήρτησε στη σελίδα της σε κοινωνικό δίκτυο, φωτογραφία που απεικονίζει κελί από τα κρατητήρια αστυνομικού τμήματος γεμάτο με κατηγορούμενους για λεηλασίες. Η λεζάντα έγραφε, «Σκέφτεσαι να λεηλατήσεις; Ρώτα αυτούς πώς κατέληξε». Ενώ, ο αρχηγός της αστυνομίας του Φορτ Λόντερντεϊλ, πόλης κοντά στο Μαϊάμι, προειδοποίησε τους επίδοξους εγκληματίες ότι, «Το να πας φυλακή για ένα ζευγάρι παπούτσια είναι δικαίως μια κακή απόφαση ζωής».

λεηλ

λεηλ

λεηλ

Φλόριντα: Μπαράζ συλλήψεων για τις αλλεπάλληλες λεηλασίες μετά τον τυφώνα Ίρμα (Εικόνες)