Στον αέρα θα τινάξει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ο Κοντονής

0
58

Ένα βήμα πριν την αναβολή του πρωταθλήματος από την κόντρα Κοντονή-ΕΠΟ

Με ανακοίνωση του, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής δίνει μια τελευταία διορία στην ΕΠΟ να μην επιμείνει στις αλλαγές της σύνθεσης των διαιτητικών οργάνων, αλλιώς θα ενεργοποίησει άμεσα τις διαδικασίες για την αναβολή των πρωταθλημάτων.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με αφορμή τις αντικαταστάσεις δικαστικών λειτουργών από επιτροπές της ΕΠΟ, λέγοντας πως ξεπερνάει κατά πολύ τις ενστάσεις και επιφυλάξεις τους και αγγίζει τα όρια της αυθαιρεσίας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επίσης σύμφωνα με ρεπορτάζ υπάρχει βούλεμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για την παραπομπή σε δίκη του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη και όλων των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στην υπόθεση της Κάρτας Υγείας, και εφόσον επιβεβαιωθεί θα εγείρει διαδικασίες για την έκπτωση από το αξίωμα τους, σύμφωνα με το Νόμο.

Έτσι ο Υφυπουργός Αθλητισμού εξέδωσε μια τελευταία σκληρή ανακοίνωση, αλλιώς δηλώνει αποφασισμένος να αναβάλει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι ήδη οι ΠΑΕ ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έχουν εκφράσει την διάθεσή τους να μην κατεβούν στο πρωτάθλημα υπό τις παρούσες συνθήκες.

cnn.gr

Στον αέρα θα τινάξει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ο Κοντονής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here