Σοκ από το "σπίτι του σατανά" – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί για να βρουν… βωμό και 3.700 μαχαίρια (Φωτογραφίες)

0
80

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της 47χρονης Νικόλ Ντικέντμα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι Αρχές εντόπισαν περισσότερα από 3.700 μαχαίρια, σπαθιά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα λεπίδες, τα οποία ήταν κρεμασμένα, μέσα στο σπίτι της γυναίκας.

Οι αστυνομικοί, που έφτασαν στο σημείο επειδή η Ντικέμα είχε παραβιάσει την αναστολή της, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν το σατανιστικό τοπίο που είχε δημιουργήσει η γυναίκα: πέρα από τα μαχαίρια και τα σπαθιά, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο σπίτι διάφορες παγίδες, κόκκαλα από κοτόπουλα, λαστιχένια ανθρώπινα μέλη, ψεύτικα κρανία, αφίσες με πεντάλφες, ακόμα και έναν σατανιστικό βωμό.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά από τις παγίδες, ενώ η Ντικέμα κατηγορείται ότι έβρισε τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στις έρευνες και στη συνέχεια άρπαξε μια ματσέτα και επιτέθηκε σε έναν από αυτούς.

3.714 μαχαίρια συνολικά απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Πέραν των αρχικών κατηγοριών, η 47χρονη «λεπιδόφιλη» αντιμετωπίζει πλήθος άλλων κατηγοριών, ενώ με έναν απλό χαρακτηρισμό ο σερίφης την αποκάλεσε «τρελή» όταν κλήθηκε να σχολιάσει το συμβάν.

sata1.jpgsata2.jpgsata3.jpg

Σοκ από το "σπίτι του σατανά" – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί για να βρουν… βωμό και 3.700 μαχαίρια (Φωτογραφίες)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here