Παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Το θέμα "ναυάγιο Αίγινας" περιπλέκεται ακόμα περισσότερο

0
67

Η αιφνίδια απόφαση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου να αποσυρθεί από συνήγορος υπεράσπισης του 77χρονου κατηγορουμένου, ο οποίος φέρεται να ήταν ο χειριστής του μοιραίου ταχύπλοου που εμβόλισε τουριστικό σκάφος με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, προκαλεί ακόμα περισσότερα ερωτήματα που αναζητούν επίμονα απάντηση.

Ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε σε ανακοίνωσή του ότι «δεν μπορεί να ασκήσει με την απαιτούμενη ψυχραιμία και νηφαλιότητα τα υπερασπιστικά του καθήκοντα» από τη στιγμή που ο κατηγορούμενος είναι στενός συγγενής του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η απόφαση αυτή έρχεται μία μόλις ημέρα μετά τις δηλώσεις του στην είσοδο των Δικαστηρίων Πειραιά, όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι «η αμέλεια δεν οφείλεται στον χειριστή του σκάφους».

Με τους συγγενείς των θυμάτων να ζητούν απονομή Δικαιοσύνης και την τοπική κοινωνία του νησιού να παρακολουθεί «μουδιασμένη» τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, η λιμενική αρχή εστιάζει την προσοχή της σε σειρά γεγονότων τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ριζική ανατροπή του διαμορφωθέντος σκηνικού.

με πληροφορίες από τη zougla.gr

Παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Το θέμα "ναυάγιο Αίγινας" περιπλέκεται ακόμα περισσότερο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here