Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα

0
125
Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 10 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 14 βαθμούς, στην Ήπειρο και στην Κεντρική Ελλάδα από -1 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 18 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 1 έως 14 βαθμούς, και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Τo Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Ωστόσο τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες. Παράλληλα, νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς, ενώ στα δυτικά πελάγη και στο Νότιο Αιγαίο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά στα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με αρκετό κρύο νωρίς το πρωί. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς.

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here