Θύμα βιασμού νεαρή Φινλανδή στην Ιταλία

0
63

Θύμα βιασμού έπεσε νεαρή Φινλανδή κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό «Τέρμινι» της Ρώμης.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο δράστης, ο οποίος κατάγεται από το Μπαγκλαντές, είχε λάβει από τις ιταλικές αρχές άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους.

Σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας, την νύχτα του Σαββάτου μόλις είχε βγει ένα μαγαζί και ο δράστης προσφέρθηκε να την συνοδεύσει σπίτι της με αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το θύμα, αφού προσπάθησε να την βιάσει μέσα στο αυτοκίνητο, ο άνδρας την απείλησε με μια μεγάλη πέτρα, λέγοντας ότι ήταν ικανός να την σκοτώσει και την ανάγκασε να τον ακολουθήσει σε έρημη περιοχή, όπου και την κακοποίησε σεξουαλικά.

«Στο πλευρό της Φινλανδής κοπέλας που δέχθηκε επίθεση κοντά στον σταθμό Τέρμινι. Η πόλη μας δεν δέχεται καμία μορφή βίας», έγραψε στο διαδίκτυο η δήμαρχος της Ρώμης, Βιρτζίνια Ράτζι.

Η είδηση μεταδόθηκε με έμφαση από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, διότι πρόκειται για την πιο πρόσφατη μιας σειράς κακοποιήσεων και επιθέσεων κατά γυναικών.

Στο Ρίμινι, πριν δυο εβδομάδες, μια Πολωνή τουρίστρια κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τρεις ανήλικους και έναν εικοσάχρονο, ο οποίος είχε λάβει προσωρινή άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους.

Την περασμένη εβδομάδα, επίσης, στην Φλωρεντία δυο καραμπινιέροι καταγγέλθηκαν από δυο αμερικανίδες φοιτήτριες, ηλικίας δεκαεννέα και είκοσι ενός ετών, για βιασμό.

Και στην περίπτωση αυτή, οι καραμπινιέροι φέρονται να προσφέρθηκαν να μεταφέρουν τις κοπέλες από μια ντίσκο στο σπίτι. Μόλις μπήκαν μέσα στην πολυκατοικία, οι δυο φοιτήτριες κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Οι καραμπινιέροι παύθηκαν των καθηκόντων τους και έλαβαν κλήση σε απολογία.

Θύμα βιασμού νεαρή Φινλανδή στην Ιταλία