Γυναίκα παντρεύεται τον…σκύλο της!

0
68

Σύμφωνα με την ίδια, ο κόσμος που μαθαίνει για τον «γάμο» της, την χαρακτηρίζει τρελή, όμως δεν είναι κάτι που την επηρεάζει αφού αυτή πιστεύει πως ο σκύλος της είναι το «τέλειο» ταίρι της. Η 43χρονη γυναίκα έχει παντρευτεί με τον σκύλο της μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό.

Η Wilhelmina Morgan Callaghan, από τη Βόρεια Ιρλανδία, δηλώνει απολύτως αφοσιωμένη στον σκύλο της Henry και υποστηρίζει ότι, ενώ άλλοι γάμοι μπορεί να διαλυθούν, εκείνη γνωρίζει ότι θα είναι μαζί του για μια ζωή!

«Τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα από τότε που παντρευτήκαμε το 2009», λέει η Wilhelmina, σύμφωνα με τον βρετανικό Independent. Έχασε τη δουλειά της, βρήκε μια άλλη με λιγότερα λεφτά, το σπίτι της πλημμύρισε. «Αλλά ο Henry έχει υπάρξει υπέροχος σε όλο αυτό. Είναι τόσο πιστός».

Αφού διάβασε για ανθρώπους που παντρεύονται τα κατοικίδιά τους, η Callaghan αποφάσισε να κάνει το ίδιο. Όμως  δεν είναι νόμιμο να παντρεύεται κανείς το κατοικίδιό του στη Βρετανία, οπότε ο «γάμος» είναι περισσότερο… πνευματικός. Ωστόσο, η ίδια η Callaghan το έχει πάρει πολύ στα  σοβαρά και έχει εκδώσει μάλιστα και πιστοποιητικό.

Ο Henry βέβαια δεν είναι το μόνο της κατοικίδιο. Η γυναίκα έχει συνολικά 11 σκυλιά και πιστεύει ότι «οι σκύλοι είναι καλύτεροι από τους άντρες».

1

 

Γυναίκα παντρεύεται τον…σκύλο της!