Απίστευτο: Σατανιστική τελετή στο CERN – Την κατέγραψε κάμερα ασφαλείας (Βίντεο)

0
50

Αναμφίβολα ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Πυρηνική Ερευνα-CERN, έγινε ευρύτερα γνωστός για τη διερεύνηση του επονομαζόμενου ως «σωματίδιο του Θεού» αλλά κάποιοι εκεί κοντά… δεν έχουν σίγουρα το θεό τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όπως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας του European Organization for Nuclear Research (CERN), έγινε… σατανιστική τελετής στο προαύλιο χώρο.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει όπως είπε ο εκπρόσωπος τύπου του CERN η τελετή περιλάμβανε και κάτι που μοιάζει με «ανθρωποθυσία» μίας γυναίκας με μαυροφορεμένους άνδρες να μαχαιρώνουν μια γυναίκα.

Στο βίντεο διακρίνονται καθαρά άτομα με μαύρους μανδύες να επιδίδονται σε μια τελετουργική διαδικασία. «Οι σκηνές αυτές έχουν καταγραφεί εντός της έκτασης του CERN δεν έχουν γίνει όμως με την άδειά μας» διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου Πυρηνικής Έρευνας, τη στιγμή που πληθαίνουν οι φωνές πως πρόκειται για κακόγουστη φάρσα.

Η αστυνομία της Γενεύης δήλωσε πως έχει ενημερωθεί για το περιστατικό από το Κέντρο όμως δεν έχει αναλάβει επίσημα την υπόθεση.

 

 

Απίστευτο: Σατανιστική τελετή στο CERN – Την κατέγραψε κάμερα ασφαλείας (Βίντεο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here