Απίστευτο: Βρέθηκαν σαρκοφάγοι των… Ανουνάκι;;; (Βίντεο)

0
47

Οι αρχαιολόγοι λένε ότι τα σώματα ήταν άθικτα, ηλικίας… 12.000 ετών!

Μία περίεργη όσο και παράξενη είδηση φαίνεται να έρχεται στο φως. Τρεις σαρκοφάγοι με άθικτα σώματα… Το ένα από αυτά λέγεται πως ανήκει σε κάποιον βασιλιά Anunnaki…
 
Αυτή η ανακάλυψη έγινε εντελώς κατά τύχη την άνοιξη του 2008. Κρατήθηκε μυστική, αλλά τη γνωρίζουμε χάρη στα ρωσικά ΜΜΕ. Συνέβη στο Κουρδιστάν, μία κοινωνία κλειστή ως προς τον έξω κόσμο και ειδικότερα τον δυτικό, η οποία όμως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη Ρωσία.
 
Αν και αποκρύπτεται μέχρι σήμερα (2015), φαίνεται να έγινε γνωστό ότι η ανακάλυψη συνέβη κατά την διάρκεια εκσκαφών για την δημιουργία θεμελίων ενός σπιτιού.
 
Βρήκαν, λοιπόν, ένα στρώμα του εδάφους που περιείχε τα υπολείμματα ενός αρχαίου πολιτισμού και ένα μαυσωλείο που περιείχε τρεις σαρκοφάγους.
 
Από τα ευρήματα στο χώμα και τα διάφορα χειροποίητα αντικείμενα οι αρχαιολόγοι καθόρισαν ότι το μνημείο και η πόλη χτίστηκαν κάποτε μεταξύ 10.000 και 12 000 χρόνια πριν -μια ημερομηνία που αναθεωρήθηκε γρήγορα από τις ισλαμικές αρχές. Μετά από τη δημοσίευση της εύρεσης στο ρωσικό Τύπο, οι ιρανικές αρχές είπαν ότι τα ερείπια ήταν ηλικίας 850 ετών!
 
Από τις τρεις σαρκοφάγους υπάρχουν πληροφορίες μόνο για τις δύο, ενώ για την τρίτη δεν αποκαλύφθηκε τίποτε σχετικά με το περιεχόμενό της.
 
Από το video που ακολουθεί είναι δύσκολο να καθοριστεί το ύψος της σoρού που, ωστόσο δεν μοιάζει για γίγαντα -αν και φαίνεται πολύ ψηλό. Φοράει μία κορώνα, ένα στέμμα, που σημαίνει ότι προφανώς ήταν ο βασιλιάς ή ο κυρίαρχος της πόλης.
 
Υπάρχουν χρυσά νομίσματα τοποθετημένα στα μάτια του βασιλιά, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα συμπεράσματα. Παρατηρούμε επίσης ότι έχει καυκάσια χαρακτηριστικά, αλλά το δέρμα του είναι χλωμό και έχει το χρώμα του χαλκού, όπως αναφέρει το diadrastika.com.
 
Η δεύτερη σαρκοφάγος φαίνεται να περιέχει κάποιον που μάλλον ήταν επαγγελματίας μάγος ή αρχιερέας.  Ενδεχομένως, στην τρίτη σαρκοφάγο πρέπει να περιέχεται η βασίλισσα και σύζυγος του βασιλιά.
 
Όμως από πού οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για Ανουνάκι; Προφανώς από τη σύγκριση με εικόνες αρχαίων βασιλέων Σουμερίων, αλλά κυρίως από την ηλικία των σαρκοφάγων.
 
Καθώς δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες της ανασκαφής, ή τα ονόματα των αρχαιολόγων ή των ανασκαφικών ομάδων, έχει υποστηριχτεί ότι όλο αυτό, δεν είναι παρά ένα στημένο παραμύθι…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=b1l0wr1EcgA]

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oUWfi04V9uU]

Απίστευτο: Βρέθηκαν σαρκοφάγοι των… Ανουνάκι;;; (Βίντεο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here